Wijchens LiedHet geluk in mijn hand

Preview van de video van Het Wijchens Lied: gezongen en karaoke versie.

Video

Wijchen is een dorp om trots op te zijn! Ons dorp in het tweestromenland is voor Het Wijchens Lied mooi in beeld gebracht door Marc van Kampen van Kampvuur.tv.
De video is sinds kort verkrijgbaar op een DVD met zowel de gezongen als de karaoke versie, hier leest waar u de dvd kunt kopen

Muziek

Het lied wordt gezongen door de Wijchense zanger, Leon Klaus. U kunt het beluisteren via Spotify en iTunes. Zoekt u dan op de zanger Leon Klaus of de titel "Het geluk in mijn hand". We hebben 2 varianten van de muziek voor u gemaakt. Naast de gewone, gezongen verse is er een karaoke versie beschikbaar. U kunt ze beiden hieronder downloaden.

Ringtone

Speciaal voor u hebben we ook een ringtone van het Wijchens Lied gemaakt! Download uw versie hem hieronder. Voor iOS-apparaten kunt u het mr4-bestand van de ringtone in iTunes naar de beltonen, ringtones van je bibliotheek slepen. Heeft u een Android mobiele telefoon, dan kunt u kiezen uit 2 gratis apps in de Playstore: Rindroid of Ringtone Maker.

 

Verkooppunt DVD/CD

Wilt u de video en de muziek van Het Wijchens Lied graag op een dvd/cd in uw bezit hebben? Dat is mogelijk! Een box met een dvd en cd met de video's en muziek kost slechts € 6,95. Natuurlijk omvat dit de gezongen en de karaoke versies.
U kunt de verzamelbox kopen bij de HEMA Wijchen, Boekhandel Plantage de Kleijn en de VVV in Wijchen. Of mail de Commissie van het Wijchens Lied

Productie

Het Wijchens Lied is een lied van en voor Wijchenaren. De tekst is geschreven door Bram Koning. Hans Aalbers was verantwoordelijk voor het componeren van de muziek, de productie en het arrangement. De opnames zijn gemaakt bij Hans Aalbers Recordings.

Wijchens Lied
© 2019 Wijchens Lied - Design Vavendel - Neem contact op